Skip to main content
1

Найкращі альтернативи PornHub

By 13 de septiembre de 2024No Comments

Найкращі альтернативи PornHub

Дотримуючись китайського пророцтва (чи прокляття?), ми живемо в цікаві часи, щоб претендувати на найменше. У проміжку між усіма цими божевільними реакціями цього року люди справді потребували, особливо коли це стосується окремих людей’ цього року, пов’язаних із сексом. Якщо ви не’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я здійснив за останні пару місяців. Однак те, що я ношу’ Не думаю, що навіть я бачив, що наближається — принаймні в цілому – — було суттєве очищення, яке вразило PornHub пару років тому, і веб-сайт ніколи більше не був колишнім.

Це історія епічної події

Для тих, хто не в курсі, PornHub постійно викликав принаймні трохи сумнівів, незважаючи на те, що це найкраще місце для домашніх розваг для дорослих. Щоб бути щирим, більшість хлопає по земній кулі’ Верхня ділянка трубки або міститься, або принаймні сильно завищена.

Тим не менше, після місяців напруги на MindGeek все завершилося (без планів каламбуру)’ веб-сайт лідера. По-перше, петиція про те, щоб порно k * ddie було видалено з веб-сайту, відновила роботу понад 425 000 нотаріусів після того, як фактично з’явилася низка звинувачень у тому, що на сайті фактично з’явилася непристойність із зображенням m * nors.читати про це порносекс бесплатно з Наших статей

(Чесно кажучи, я ношу’ не знаю точно, наскільки це правда, враховуючи те, що я одягнув’ не шукаю це недобре

лайно. ) Разом з усім цим люди скиглили, що існують завантаження, які також повинні публікувати сексуальні звички без згоди. Ця довіра фактично перетворила веб-сайт на глузування популярної преси останнім часом, через що компанії, що займаються кредитними картками, забороняли споживачам витрачати кошти на веб-контент на PornHub.

Звичайно, ще одна величезна проблема, з якою насправді стикаються PornHub та всі інші канали, — це занепокоєння кіберпіратством і копіпастою. І ось, з усіма цими проблемами, у понеділок, 14 грудня 2020 року PornHub опублікував, що вони брали участь у “ одна з найретельніших гарантій у фоновому режимі створеної користувачем системи.”

Зокрема, порнотитан мав і, безумовно, продовжуватиме план:

• заборона неперевіреним обліковим записам включати новий вміст будь-якого типу

• вимагати від користувачів, які завантажують файли, перевірити, зробивши фотографію, на якій вони мають знімок обличчя та ім’я користувача

• видалення опції завантаження великої кількості відеокліпів у системі

• видалення будь-якого виду та всього матеріалу, який не був створений перевіреними клієнтами PornHub

Цей останній момент залишився в техніці, ймовірно, найбільш драматичним, враховуючи, що загальна кількість відеокліпів зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я розумію, що було багато реплікованих відео, хоч, Боже Господи, це багато.) Забавно, але команда PornHub критикувала TikTok, Facebook та інші популярні соціальні мережі за відсутність такої безпеки заходи, які вони зараз мають.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, навіть з такою величезною зміною в плані я можу стверджувати, що я’ m типу – непросто– не тому, що r * pist та різні інші погані лохи мають своє лайно. Швидше для мене це виглядає як спроба запобігти регулятивному втручанню, яке може не досягти успіху.

Навіть якщо це й так, я б уявив, що бездоганно невинні люди фактично отримають їхній вміст і закриють мережі після всього цього.

Окремо від моєї неприязні, я можу сказати, що є причина відпочити –– або я повинен стверджувати –– для цього є п’ятнадцять факторів.

Нижче’ те, що ви повинні шукати замість PornHub

Це розуміє, що’ Найімовірніше, це станеться з PornHub, але якщо відбудуться більш радикальні зміни або веб-сайт ненадовго закриється, я’ ми вас охопили. Ось контрольний список із десяти дивовижних веб-сайтів із безкоштовною порнографією, які можуть стати вашим вибором на PornHub у певному порядку. Отримуйте задоволення, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей блог не’ t area tubes у будь-якому конкретному порядку, однак це може бути найкращий веб-сайт з трубками, крім PornHub. Однак, незважаючи на те, що може чи не станеться з (попереднім?) королем порнографії, XVideos може швидко стати найпопулярнішою порнографічною відео.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитеся, що цей веб-сайт безперечно придатний. Подібно до всіх інших порносайтів, перелічених тут, на цьому є купа безкоштовної нечисті, а тут’ Не бракує чудових завантажень, якими можна насолоджуватися. І завдяки майже 10 мільйонам завантажень, ви можете ніколи більше не відвідати додатковий порноканал.

Хіба, якщо подумати про це, ви можете ніколи не відвідати будь-який інший веб-сайт.

Навіть якщо вам набридли записані відео –– якщо це’ якимось можливим способом – знайдіть час, щоб переключитися на програми камери XVideos. Будь-якої години ви побачите сотні, якщо не сотні спокусливих моделей, готових принести вам естетичне задоволення –– принаймні, доки ви’ у мене є символи.

xHamster

Тепер ви одягаєте’ Вам не потрібно платити за преміальне порно, але коли справа стосується цього веб-сайту, ви можете взяти до уваги, що ви можете заплатити трохи грошей за ці видатні фільми. Варіант чудовий, а висока якість, безперечно, надзвичайна, оскільки забезпечується або повна висока роздільна здатність, або 4K Ultra.

Насправді, є неймовірні 116 000+ відео, які підраховують із 7500 новими доповненнями щомісяця. Як учасник преміум-класу ви отримуєте необмежену кількість завантажень, і ви’ матиму доступ до кількох найкращих робіт порнозірок того періоду. Якщо ви’ Вас турбує вартість’не хвилюйтеся. Платний доступ за тридцять днів коштуватиме вам 6,99 доларів США, на долар менше на місяць, якщо ви зареєструєтеся на 3 місяці’ s членство. Рік коштуватиме 4,99 дол. США щомісяця, хоча ви’ потрібно буде заплатити все

одночасно. Можливо, найвигіднішою угодою є отримання довічного членства, яке коштуватиме вам колосальних 299,99 доларів США! Це може здатися крутим, але якщо ви це подумаєте, ви’ по суті отримати необмежену кількість порнографії на все життя, і це’ s без реклами. Наразі ви не збираєтеся’ я не хочу платити все це або готівкою. Ви все ще можете отримати доступ до вражаючої кількості порнографії та деяких інших привабливих смаколиків. Крім секс-програм у реальному часі, ви можете побачити багато рекламних каналів порнозірок і дивовижний вибір фотографій.

Що’ Більше того, на вкладці «Знайомства» є цікава функція, за якою можна шукати інших користувачів за віком, місцезнаходженням, статтю та позицією. Також набагато краще, використовуючи розширені пристрої пошуку, ви можете фільтрувати результати за кольором очей і волосся, статурою та фетишами, щоб назвати кілька критеріїв пошуку.

Звичайно, ідея полягає в тому, щоб поговорити з людьми, яких ви, можливо, збираєтесь побачити, але, як ви могли очікувати, цей інструмент набагато краще підходить для неформального спілкування, обміну конкретними зображеннями та намірів різноманітної іншої хтивої віртуальної діяльності. Але привіт, як і багато пунктів у мережі, це те, що ви робите.

Eporner

Я справді відчуваю, що це трубка не’ t отримати достатнє визнання від дрочників в Інтернеті. Насправді є багато завантажень, і це’ s просто опис відео. Окрім фільмів, тут можна побачити різноманітні привабливі зображення та красиві GIF-файли.

І так, визнаю, я трохи помилився, коли шукав найпопулярнішу категорію. Технічно кажучи, найпопулярнішим видом порно є некатегоризоване. Це досить чудове відчуття, враховуючи, що ви бачите багато різноманітності на цих веб-сайтах.

Утім, я припустив, що це тип широкого кола, тому я вирішив “ офіційно зверніться до різноманітної іншої бажаної групи, яка є аматорською селекцією. З понад мільйоном завантажень, здається, немає обмежень щодо кількості ‘& lsquo; реальні люди, до яких ви звертаєтесь, бачите, як вони насолоджуються, опускаються та брудні.

(До речі, аматорські фільми складають приблизно п’ятдесят відсотків завантажень на цьому веб-сайті!)

Ви розумієте, що аматорська еротика також буває обох видів. Таким чином, я’ m описуючи професіоналів, які не займаються порнографією, яких ви’ ми (на щастя) ніколи раніше не бачили разом із пробним порно у стилі гонзо, яке має певне відчуття грубості.

А я’ я не просто описую кожну трахання без сідла.

Зауважте лише одну річ: усі посилання є функціональними та не містять спаму, окрім кнопки Porn Gamings –– це’ це просто реклама.

Без матері

Визнаємо, що висока якість усюди, але це’ частково в результаті поєднання аматорського та спеціалізованого порно, яке ви’ відкрию на цьому сайті. Незважаючи на те, що кожен із цих каналів для дорослих відкритий для показу абсолютно нових масових фільмів, цей є ідеальною порнографічною системою для будь-яких дивакуватих збоченців.

Вони’ У мене є класифікації, щоб задовольнити будь-які переваги, і більше, ніж просто ректальна активність, секс із транссексуалами, незвичайні зв’язки та шкіряні порно відео. Якщо ви перевірите параметри пошуку, ви’ я побачу, що є ціла область для того, що ‘називається & lsquo; важке порно

. Майте на увазі, що пошуковий фільтр точно надасть вам будь-яку парну, незвичайну та надзвичайно інтенсивну порнографію. Звичайно, нічого з цього –– як я знаю ––не варто видаляти PornHub, однак багато відеокліпів нижче можуть бути грубими для деяких людей.

Якщо ви хочете, щоб вашу смішну кістку лоскотали до, після або під час’ я насолоджувався твоєю промежиною, цей порносайт здається мені особливим тим, що він має ‘& lsquo; кумедний, різний фільтрувальний пристрій. Знову ж таки, деякі з порнографічних матеріалів можуть бути трохи дивними, але деякі з них створені як нутрощі та божевільні водночас.

І дозвольте мені повідомити вам, що це був дивний оргазм – але він того вартий!

Продовжуйте, ще одна чудова річ у цьому каналі – це величезні веб-сторінки для залучення користувачів. Існують рядки форуму для обговорення, за допомогою яких учасники можуть спілкуватися та обмінюватися деталями та фотографіями. Motherless також має чат-кімнату та навіть повний розділ оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є успішна спільнота для взаємодії. Вони’ я отримав абсолютно нових аматорських порнозірок, з якими весь час підписуєтеся, а ви’ відкриє для себе дивовижний і забавний фап-продукт.

Перефразовуючи Motherless’ Девіз: продовжуй і дивись, Мамо, не’ t насолоджуватися

. SpankBang Будь то’ Оскільки майстерно знято або знято новачками, найвища якість великої маси цих безкоштовних порно відео часто є кращою.

Я не’ У мене є конкретна тема, але ця трубка спрямована на мене, як одна з найбільших фільмів, які також представлені на веб-сайті. Перегляньте його, і ви скажете мені –– Я вважаю, що ви можете зі мною погодитися.

І якщо ви стурбовані тим, що під час відкриття сторінки вас переповнюють численні звернення, надіньте ’ t піт це. На цьому веб-сайті є безліч варіантів пошуку та інструментів фільтрації всіх видів. Одним натисканням кнопки ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що було включено останнім часом, що’ користується популярністю, і незабаром можна знайти завантаження.

Я не’ не розумію про вас, але я майже ніколи не бачу, що останній вибір не’ один я бачу на інших безкоштовних

порносайти. Продовжуючи, ви можете відфільтрувати результати відео, обов’язково високої якості, періоду відеокліпу, або ви можете просто скористатися онлайн-пошуковою системою. Якщо пряме порно не’ На вашу думку, ви також можете перемикатися між порнографією геїв і транссексуалів.

Я також маю обговорити SpankBang’ s Функція телевізора. Учасники цього веб-сайту можуть не просто створювати власні мережі, але й додатково запускати власний термінал. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який безперервно транслює ту дурницю, яку ви хочете бачити. Усе, що вам потрібно зробити, це натиснути на веб-посилання на телевізорі, ввести групу, тег, ключову фразу чи порнозірку та перейти звідти.

Надайте цьому вигляд, і ви, можливо, захочете зробити це своєю електронною фінансовою установою.

YouPorn

З огляду на дизайн, цей безкоштовний порносайт виглядає чисто, а вміст далеко не таким –- це’ вологий і брудний.

Якщо ви ніколи не знаходили цей веб-сайт, на якому зібрано шведський стіл, ви’ на вас чекає грандіозна винагорода. Є терабайти чуттєвих зображень і, можливо, петабайти порно відео. Вони добре організовані прямо в десятки груп, які мають привернути майже кожне почуття чуттєвої естетики.

Хоч і є виконавці-любителі, у YouPorn, здається, є неймовірно багато, навіть більше професійної еротики, настільки, щоб переконатися, що в меню є ціла вкладка для порнозірок. Поряд з ним є розділ еротики, який містить потоки захоплюючих історій, які зроблять ваші враження від цього порнографічного каналу ще кращими.

Більше того, ви також отримуєте доступ до 2 мереж веб-камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я можу сказати, що аматорські моделі все одно варті насолоди.

YouJizz

Ця порнографічна система не’ t мають надмірну кількість у формі додаткової метушні, що чудово підходить для тих, хто хоче заскочити та зійти. Ви надягаєте’ не потрібен обліковий запис, щоб максимально використати цей сайт’ набір інструментів перегляду сексу.

Усі найкращі фільтри в один клік, як-от упорядкування результатів за тим, що’ новинка, яка популярна нещодавно, історично та в тренді. Крім того, за допомогою двох дотиків ви можете отримати випадкову серію відеокліпів, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно знаєте, що шукаєте, ця система має легендарний список тегів, який потрібно побачити, щоб повірити.

Жінки з веб-камерою на YouJizz Live чарівні, як і в основному каналі. До речі, якщо вам подобаються блондинки, вам варто заглянути на веб-сайт YouJizz. У них є всі типи гарячих братів і сестер, але я насправді виявив, що ти’ Знайдемо жінок з медоволосим волоссям.

Скільки б ви не хотіли клацати й жарти, не’ ще не зламай цей горіх. Ми’ перебуваєте лише на півдорозі, і є багато інших трубок, про які можна дізнатися та захопитися.

Idiomas